Terassin peruskorjausta

Mitään sen kummallisempaa ei ollut tiedossa. Vain terassin huoltoa ja pihan hoitoa. Tilannetta tarkasteltuamme terassiin tehtiin täysi uudistus runkoa ja laudoitusta myöten. Vanhan terassin runko oli antanut periksi ja notkui pahasti. Alla olevassa kuvassa näkyy vanhan terassin purkausvaihe, jossa kaikki vanhat ruuvit kerätään kierrätystä varten talteen sekä vanha kestopuu viedään kierrätettäväksi.

IMG_5976

Uusi terassi tehtiin 120mm leveästä ruskeaksi sävytetystä 28mm paksusta uritetusta terssilaudasta ja runkopuuksi tuli mitallistettu 48x98mm. Maata kaivettiin reilusti pois (perustushiekkaan asti), jotta pilariharkoista voitiin tehdä uudet perustukset terassille. Lopputulokseksi terassista tuli tällainen.

IMG_6468.JPG

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: